DE FONTEIN MOZAÏEK FAQ's

Wat is De Fontein Mozaïek?

De DFC Mozaïek is een fotomozaïek gemaakt door De Fontein Coevorden. Opbrengsten van de mozaïek zullen besteed worden aan de bouw van een nieuwe faciliteit van De Fontein. De mozaïek bestaat uit foto’s die ingezonden zijn door BAPOTH supporters die doneren om hun foto’s te kunnen opladen in de interactieve mozaïek. Als de inzendingsperiode beëindigd is, zal de mozaïek online blijven en ook tot een fysieke wandplaat gemaakt worden. De volle 8m bij 6m mozaïek zal een vast onderdeel worden van het nieuwe gebouw van De Fontein en zal gehangen worden bij de hoofdingang om ieder die binnenkomt ‘Welkom Thuis’ te heten.

Wat is De Fontein Coevorden?

De Fontein Coevorden is een eigentijdse, groeiende kerk die een positief verschil wil maken in de stad en in de wereld, omdat we geloven dat bij Jezus alles mogelijk is!

Van het verwelkomen van zoekende mensen tot het uitzenden van teams om nieuwe gemeenten te stichten en andere kerken in de wereld te helpen; van het organiseren van inspirerende diensten voor jong en oud tot het geven van boodschappen aan een gezin in nood i.s.m. het Algemeen Maatschappelijk Werk Coevorden; van het redden van en bouwen aan huwelijken door de Marriage Course tot het trainen en bemoedigen van kerkleiders uit Europa… we doen dit omdat God van mensen houdt en wij ook!

Een nieuwe faciliteit helpt ons hierbij. Het nieuwe gebouw heeft een zaal met 1500 zitplaatsen. We bouwen voor de toekomst, met visie voor groei. Bouw met ons mee!

Voor meer informatie, ga naar defontein.net

Waar gaat het ingezamelde geld van de Mozaïek naar toe?

De netto opbrengst van het gedoneerde geld voor de mozaïek zal gebruikt worden voor de bouw van de nieuwe faciliteit van De Fontein.

Hoe kan ik mijn foto in De Fontein Mozaïek krijgen?

Om een foto van jouw keuze in de mozaïek te krijgen, moet je €10 doneren. Je kan ook meerdere foto’s inzenden (2 voor €20, 3 voor €30 enz.).

Wat voor foto kan ik inzenden?

Elke foto kan ingezonden worden mits het niet valt onder één van de restricties zoals omschreven in onze voorwaarden (terms and conditions). Tip: maak een selfie met jouw handen in een hartvorm!

Hoe lang zal De Fontein Mozaïek inzamelingsactie duren?

De Fontein Mozaïek actie begint op 27 mei 2016 en zal lopen tot 31 december 2017 tenzij deze eerder vol is.

Kan ik een foto als een geschenk kopen voor iemand anders?Ja, dat kan. Als je het aankoopproces volgt, zal je de gelegenheid hebben om een vakje aan te vinken die aangeeft dat het een geschenk is. Je zal dan een email toegestuurd krijgen die je kan doorsturen naar iemand anders, zodat zij een foto naar hun keuze kunnen uploaden.

Kan ik een gift aan het nieuwbouwproject geven zonder een foto in te sturen?

Ja, om een gewone donatie te geven aan ons nieuwbouwproject, neem contact op via info@defontein.net

Wat als je geen mail ontvangt na jouw donatie, om een foto te uploaden?

Dan kan het zijn, dat de mail in jouw spambox terecht is gekomen.

 

 • 22
  10
 • 7
  5
 • 5
  3
 • 2
  2
 • 2
  2
 • 2
  1

Sponsoring

Be a part of the heart wordt mede mogelijk gemaakt door